Ana Sayfa | Site Ağacı | Arama  

Ana Sayfa

Davraz

Müzeler

Pisidia Antiokheia

35. Turizm Haftası Kutlandı

Dünyada ve Ülkemizde en hızlı gelişen sektörlerden biri olan Turizm konusunda toplumun, turizm bilincini geliştirmek iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında “Turizm Haftası” kutlanmaktadır.
    Isparta Turizmi, gerçekleştirilen çalışmalar ve yatırımlarla ülke turizmi içindeki payını ve önemini giderek artırmakta, Isparta coğrafyası üzerinde sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri ile her yıl daha fazla ziyaretçi ağırlamaktadır.
    Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarla, var olan bu talebi daha da yoğunlaştırmak ve turizm sektörünün sürdürülebilir bir gelişme içerisinde büyümesini sağlayarak, İlimizin ekonomik gelişme ve kalkınma sürecindeki ivmesini yükseltmeyi amaçlamaktadır.
    Hedefimiz, İlimizde turizmin çeşitliliğini çoğaltarak özellikle kültür, kış ve doğa sporları alanlarında bir atılımı gerçekleştirmektir.
    Bu yıl 35.si gerçekleştirilen Turizm Haftası, ekteki program doğrultusunda kutlanmıştır.
    Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında şiir, kompozisyon, resim ve hikaye dallarında İl genelinde gerçekleştirilen yarışmalarda isimleri ekteki listede yer alan toplam 14 öğrenci dereceye girmiştir. 
    Ayrıca, 15 Nisan 2011 tarihinde TUREM’de gerçekleştirilen Açılış Programında, Gazi Lisesi Müdürü Sn. Lokman KAPLAN, ekte yer alan “Memleket İsterim” adlı şiiri okumuştur.

Turizm Haftası Programı için tıklayınız...

Turizm Haftası İçin Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenler için tıklayınız...

Memleketim Şiiri tıklayınız...

1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG
6.JPG7.JPG8.JPG9.JPG10.JPG
11.JPG12.JPG13.JPG14.JPG15.JPG
16.JPG17.JPG18.JPG19.JPG20.JPG
21.JPG22.JPG23.JPG24.JPG25.JPG
26.JPG27.JPG28.JPG29.JPG30.JPG
31.JPG32.JPG

Bu site Kültür ve Turizm Bakanlığı Bilgi İşlem ve Bilgi Yönetimi Daire Başkanlığı tarafından hazırlanmıştır.
Bu sayfa 568 kez gösterilmiştir.